Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -palkintopisteillä lippu.fi-verkkokaupassa

Voit käyttää maksuvälineenä joko piste-rahayhdistelmää tai maksaa ostoksesi kokonaan pisteillä. Käytetty pistemäärä vähennetään automaattisesti Finnair Plus -jäsentililtäsi. Mahdollisen rahaosuuden maksamiseksi tarjolla ovat yleisimmät verkkopankki- ja luottokorttimaksutavat: Huomaa, että pisteiden käytön yhteydessä voit maksaa ostoksesi myös esim. Finnair Plus Diners Club tai Finnair Plus Mastercard -luottokortilla.

Finnair family
Paying with Finnair Plus pointsKäyttöohjeet lippu.fi-verkkokauppaan

1. Valitse ostoksen maksutavaksi "Finnair Plus - Maksa lippusi Finnair Plus -pisteillä tai pisteillä ja rahalla"
2. Kirjaudu sisään Finnairin palveluun Finnair Plus -jäsennumerolla ja -salasanalla.
3. Määritä, haluatko maksaa ostoksen Finnair Plus -pisteillä tai piste- ja rahayhdistelmällä. Käytetty pistemäärä poistetaan automaattisesti tililtäsi.
4. Tarkista että yhteystietosi ovat oikein.
5. Lippu.fi toimittaa sinulle onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, ja ostos toimitetaan sinulle tilauksesi mukaisesti.

Mikäli olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi Finnair Plus -palveluun, klikkaa
tästä.*

*Ostaessasi liput Finnair Plus -pisteillä tarvitset kirjautumiseen myös sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi (Finnair Plus -jäsennumerosi ilman AY-etuliitettä ja välilyöntejä) sekä salasanasi.Liput konsertteihin, teatteriin, urheiluun ja muihin tapahtumiin!

Lippu.fi tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia arjesta irtautumiseen. Jatkuvasti vaihtuvasta valikoimasta löytyy elämyksellisiä tapahtumia eri puolilta Suomea, jokaiseen makuun. Klikkaa verkkokauppaan ja inspiroidu.

Finnair Plus -jäsenenä voit maksaa lippusi Finnair Plus -pisteillä osoitteessa www.lippu.fi.


Finnair Plus points - transparent slider

Lippu.fi

Nautinnollisia elämyksiä.